diumenge, 2 d’octubre del 2011

El plenari de l'Ajuntament de Benissa, en valencià, com sempre


A Benissa ens ha passat una història molt peculiar. Als darrers plens de l'Ajuntament, on estem representats els benissencs han acudit uns residents europeus amb banderes d'España reclamant amb pancartes que es podia llegir "en castellano" que els Regidors feren les seues intervencions en castellà. Els regidors del poble (excepte 2) van continuar, davant la sorpresa de la gent, les seues intervencions en castellà.

Per això convoquem a la gent de Benissa que reaccione davant d'aquesta agressió d'aquesta gent a la màxima institució benissenca. Convidem a tota la gent que no està d'acord que gent de fora ens exigisca en quin idioma hem de parlar al nostre poble.El pròxim Dimecres 5 d'Octubre serà el pròxim ple a l'Ajuntament de Benissa, i molt probablement estos residents europeus tornaran a fer la seua aparició. Anem a preguntar-los molt amablement: CAN I SPEAK VALENCIAN IN MY COUNTRY? IS POSSIBLE RESPECT FOR EVERYBODY?

3 comentaris:

  1. Ràpid, ràpid, amics, afegiu-li una "S" al Benisa del titular!!!

    ResponElimina
  2. Jo no estic d'acord amb lo de "que gent de fora ens exigisca" la questió no és que siga de fora o dins, sino de la mentalitat.

    ResponElimina
  3. Gràcies anònim1 per notificar l'errada, només ho hem vist ho hem canviat!
    Respecte a l'anònim2 dir que està clar que és la mentalitat també, però que ho facen residents extrangers agreuja el problema, no creus?

    ResponElimina