divendres, 14 de març del 2008

25 d'Abril del 2008

Des de l'Assemblea de Joves de Benissa volem donar a conèixer a tots els joves de Benissa, que enguany el 25 d'Abril, que es celebra tots els anys a la ciutat de València, es celebrarà a Alacant. Més concretament el 26 d'Abril, Dissabte.

Després de la, ja tradicional, manifestació organitzada per ACPV (acció cultural del país valencià) a les 18.00h, que començarà al I.E.S. Jorge Juan, tindrà lloc el concert de Betagarri, La troba kung-fú La Gossa Sorda, Antònia Font i Mugroman a les 21.00h al pàrquing de la platja del postiguet.

3 comentaris:

  1. Sabeu si el Casal Jaume I organitza cap autobus per a la mani i el concert. Potser el Casal ha tancat ja les seues portes?

    ResponElimina
  2. El Casal no ha tancat les portes, és més, ja està organitzat el bus. Et copie la informació que tenim:

    El Casal Cultural de Benissa-ACPV organitza un bus per a anar aquest dissabte 26 d'abril a Alacant a la manifestació pel 25 d'abril i els concerts de La Gossa Sorda, Betagarri, Antònia Font, La Troba Kung Fú i Mugroman.

    El bus eixirà a les 16.00 des del Bar Frau i els interessats a vindre han d'enviar un correu electrònic a casalbenissa@gmail.com o telefonar al 696741255.

    El preu de les entrades i del bus és el següent:

    - Menors de 25 anys (25 anys inclosos) no socis d'ACPV= 5€ anticipada.
    - Majors de 25 anys no socis d'ACPV= 12€ anticipada.
    - Socis d'ACPV majors de 30 anys= 10€.
    - Socis de Joves d'Acció i socis d'ACPV menors 30 anys= debades.
    - Entrada en guixeta per a tothom 15 euros.

    El preu del BUS és de, 5 euros per a tothom, excepte socis de Joves d'Acció i socis d'ACPV menors 30 anys, aquests debades.

    _______________________________________________

    ResponElimina
  3. Una penya de Calp erem prou gent també anarem a la mani des del bus de Benissa.

    ResponElimina